Kako popuniti prijavu• Prijava za odvoz električnog i elektroničkog otpada omogućava Vam da prijavite putem interneta skupljaču otpada da zbrine Vaš otpad.

• Prijava se proslijeđuje automatski po slanju najbližem sabirnom centru Vašem mjestu stanovanja.

• Stoga Vas molimo da pažljivo popunite polja označena zvjezdicom i omogućite nam da u što kraćem roku zbrinemo otpad.


  Opis polja :

1. Ime i prezime vlasnika otpada, odnosno naziv tvrtke koja vrši prijavu. Podatke upisivati bez navodnih znakova.

2. Ulica i kućni broj - upisati puni naziv ulice, kućni broj, kat, ulaz ili podatke koji točnije prikazuju Vašu lokaciju.

3. Odaberite Vaše mjesto stanovanja, odnosno mjesto gdje se nalazi adresa, lokacija otpada ili želite da dođemo po otpad.

4. Telefon je polje u kojem je potrebno upisati telefonski broj iz fiksne telefonije na koji će Vas djelatnik kontaktirati za potvrdu i provjeru vremena dolaska. Dozvoljen je upis dva broja.

5. Željeni termin odvoza je polje u kojem nam sugerirate u kojem vremenskom periodu je najprikladnije da pokušamo doći i zbrinuti otpad. U ovo polje je dozvoljen upis do 200 znakova.

6. Kratka napomena vezana uz pojašnjenje pronalaska Vaše točne lokacije (stan-kat, kuća-boja, pored nekog prepoznatljivog objekta, prilaz iz ulice i sl., što nam može pomoći da Vas lakše pronađemo).

7. Vrsta otpada je polje u kojem izaberemo vrstu otpada u koju spada otpad kojeg trebamo zbrinuti. U slučaju da niste u mogućnosti odrediti grupu u koju predmetni otpad spada možete pritisnuti ovdje.

8. Težina je polje u kojem upisujemo težinu otpada.

9. Po provjeri upisanih podataka dovoljno je pritisnuti na natpis Pošalji prijavu i ista će biti proslijeđena najbližem sabirnom centru od Vašeg mjesta.


  Važno :

• Program dozvoljava odabir tri različite vrste otpada i njihove težine u jednoj prijavi.

• U slučaju da je potrebno upisati više od tri vrste otpada tada ponovite prijavu više puta dok ne prijavite sav željeni otpad.

• U polje napomene ne upisujte otpad koji ne spada u odabranu grupu umjesto novog unosa.

• Po upisu prijave u evidenciju, program će Vam prikazati podatke koje je pohranio.